Kjellins
egna ringar

Kjellins ringkollektion är omsorgsfullt framtagen tillsammans med vår partner Guldbolaget. Här hittar du svensktillverkade ringar med återvunnet guld och konfliktfria diamanter. Möjlighet finns även att designa din alldeles egna ring på plats.

Kjellins ringar
Natur

De mest praktfulla exemplen i kollektionen Natur är nämnda efter de fyra elementen och är alla enstensringar. Älv med sitt klara och böljande formspråk, Klapper med sin raka och oblyga design, Himmel med sin praktfulla och bubbliga gestaltning, och sprakande Brasa med sin flammande utformning.

Brasa

Älv

Klapper

Tjärn

Kjellins ringar
Flora & Fägring

Den svenska floran är lika vacker som den är varierande. Denna variation vill vi celebrera genom en kollektion där lyckan och stoltheten sitter i att vara annorlunda. Här hittas den säregna Kärleksörten, en ring som vägrar vara enformig i sina elliptiska former.

Kärleksört

Harsyra

Lilja

Skogsnäva

Kjellins ringar
Himlavalv

Himlavalvet är fullt av gnistrande stjärnor och fantastiska fenomen. Här ses inspiration från kosmiska konstellationer som Orions tre lysande stjärnor och en strålande Sirius som en Solitaire. Men även underverk som Nebulosa och Norrsken vilka förverkligats genom olika guldmetaller som fått smälta samman i sin färgrikhet. 

Vega

Sirius

Karlavagnen

Besök oss gärna i butiken för att se hela kollektionen.

Producerad av Jo Kommunikation